Передноворічна група Розумників являє собою святкове видовище, тішачи смаки  малюків та їх рідних. Вхідні  двері групи прикрашені новорічним віночком, зірочками. Віконне скло у роздягальні групи, татом Олега Т.,  розписане новорічним пейзажем; у рубриці «Талановиті пальчики»  розташовані дитячі роботи з  аплікації «Зима у лісі», ліплення «Сніговичок», колективна робота  «Подорож Святого Миколая  до Розумників» та вітальний плакат для батьків «З Новим 2016 роком».  У груповому приміщенні  між світильниками розвішані різнокольоровий дощик і зірочки, на віконному склі красуються силуети ялинок виконані технікою витинанка та  візерунчаті тендітні сніжинки. Окрасою ж  є прикрашена ялинка, яка кожного дня зустрічає малят.  

      Результатом проекту «Наворічна казка» стало новорічне свято «Від хати до хати – Новий рік стрічати» схоже на казку «Попелюшка». Це свято вразило батьків, гостей чудовим дійством у виконанні розумників. Крім того, запальні танці, хороводи, виступ фокусника — ілюзіоніста, несподівані перевтілення, прекрасна атмосфера, оздоблення музичної зали, сяюча прикрасами та гірляндами ялинка, подарували  незабутнє свято дітям. Кожна  дитина  дивилася широко розплющеними очима на Дідуся Мороза, який грав з дітьми на святі. Діти прийшли у захват від новорічного пакунка солодощів, який подарував маленьким ласунчикам  Дід Мороз.

      Висловлюємо щиру подяку батьками за новорічні карнавальні костюми, подарунки для малят. Особлива подяка Татаренко  Юрію Володимировичу за участь у оздобленні групи до свята  та Ярош Олексію Анатолійовичу за виконання ролі Діда Мороза, а також музичним  керівникам Марині Павлівні за сценарій та музичний репертуар, Яні Миколаївні за допомогу у проведенні свята, хореографу Анні Валеріївні за хореографічні композиції, вчителям-логопедам  Ларисі Львівні та Діані Павлівні за кропітку працю над правильністю та чіткістю мовлення малюків, Вікторії Володимирівні за допомогу у оздобленні групи, підготовці та проведенні новорічного свята.

Шановні батьки, любі діти, прийміть найщиріші  вітання з  Новим 2016 роком!

Колектив групи Розумники.

 

P1090009  P1090023P1090026