УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СУМСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС «ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І СТУПЕНЯ- ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД  № 9 «ВЕСНЯНКА» м. СУМИ СУМСЬКОЇ ОБЛ.

вул. Холодногірська, 47, м. Суми, 40030,  тел. (0542) 27-62-31;

Е-mail: nvk.vesnjanka@meta.ua

НАКАЗ

05.09.2016                                                                                                                                    № 128

Про організацію дієтичного харчування

дітей у  навчальному закладі у 2016-2017 навчальному році

            На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах» від 22.11.2004 № 1591, наказу Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства освіти і науки України «Про порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329, Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 17.04.2006 № 298/227, з метою створення належних умов та організації якісного дієтичного харчування дітей дошкільного закладу у 2016 році

НАКАЗУЮ:

           1. Затвердити списки дітей, які потребують дієтичного харчування (списки додаються).

           2. Сестрі медичній старшій Ніколаєвій Т.В.:

           2.1. Організувати дієтичне харчування дітей на підставі медичних документів та призначення лікаря з моменту подання довідки.

           2.2. Контролювати  систематично приготування блюд дієтичного харчування кухарями.

           2.3. Ознайомити кухарів, вихователів та помічників вихователів зі списком дітей, яким необхідно дієтичне харчування, вивісити його на харчоблоці, негайно.

           2.4. Контролювати організацію дієтичного харчування в групах, постійно.

           2.5. До 01.10.2016 р провести консультацію для батьків «Організація дієтичного харчування в дошкільному закладі та вдома»

          3. Кухарям:

         3.1. До 01.10.2016 р опрацювати рекомендації з організації та приготування дієтичних страв

         3.2. Нести персональну  відповідальність за приготування дієтичних страв та видачу їх на групи за списком.

         3.3. При приготуванні страви використовувати маркерований посуд: дієта.

         4. Контроль за виконання даного наказу покладаю на вихователя-методиста Юхно Н.С.

Директор                                                 Л.О.Горденко