У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в дітей загальнолюдських, моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників освітнього  процесу  було проведено «Тиждень толерантності» з 13.11.2023р. по 17.11.2023р.

Головною метою тижня було:познайомити дітей з поняттями «толерантність» та «толерантна людина»;виховувати дружні відносини між дітьми; розвивати у дітей почуття емпатії, терпіння, доброти, поваги.

Завдання проведення «Тижня толерантності»:

Виховати у дітей дружелюбність, вміння радіти успіхом інших;

Розшитими кругозір дошкільників та молодших школярів;

Формування гармонійної особистості;

Формувати толерантне ставлення до інших людей.

Впродовж тижня робота була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими. План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний. Були проведені різні акції, години психолога, заняття з дітьми та педагогами. Упродовж тижня Толерантності всі діти і педагогічний колектив приймали активну участь в різних заходах, які змінювали один одного.

The gallery was not found!