Веснянка готувалася до святкування жіночого свята заздалегідь. Коридори комплексу прикрасили  весняні  декоративні вироби,  музичну залу  —  весняні витинанки, підвіски, прикраси та букети весняних квітів. У батьківських куточках дошкільних груп та початкових  класів замайоріли виставки дитячих портретів  матусь, бабусь та прабабусь, вітальні стіннівки, листівки, виставки весняних екібанів та запрошень на свято весни  виготовлені руками дітей.  

    Весна — найпрекрасніша пора року! З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, і не дивно, що на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується,  жінок  вітають з чудовим святом 8 Березня! А ще 8 Березня — це день краси, любові, коли кожна жінка – мати, бабуся, доня чи сестра, співробітниця, просто подруга отримують привітання і подарунки. То ж на зібранні працівників дошкільного та шкільного підрозділів, присвяченому 8 Березня, слова вдячність за виховання та навчання дітей були висловлені від директора та голови профспілки комплексу. Вони побажали усім міцного здоров'я, кохання, гармонії, весни у ніжних жіночих душах, родинного тепла, затишку,  поваги, добробуту в оселях та мирного неба.

    З нагоди свята від імені начальника управління освіти і науки Сумської міської ради та  голови профспілкової організації  були вручені жінкам комплексу грамоти  та  святкові подарунки.

    Вихованці ж комплексу подарували міні- концерт у якому прозвучали зворушливі пісні про маму, весну, кохання та виконані хореографічні композиції.

   Дякуємо за підготовку та проведення святкового концерту Яні Миколаївні, Ларисі Василівні,Ользі Володимирівні, Наталії Ігорівні, Тетяні Михайлівні.

 P1090344P1090340

P1090356P1090365

P1090350 P1090351